Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2020. szeptember 21.

Üzletpolitikai változás II.

Korábbi leveleinkben már tájékoztattunk Benneteket arról, hogy 2020. november 1-jétől cégünk Üzletpolitikájában új, izgalmas változások lépnek majd érvénybe.

Előző hírlevelünkben a Preferred Customer szabályról olvashattatok részleteket.

Ahogyan ígértük, elhoztuk Nektek az újabb változásról szóló tájékoztatást – ez az Assistant Supervisorok fejlődését érintő szabály.

A frissített Üzletpolitika teljes szövegét a következő link segítségével tölthetitek le:

https://cdn.foreverliving.com/content/MarketingConfigurableContent/HUN/CompanyPolicy/Nemzetk%C3%B6zi_%C3%9Czletpolitika_20201101.pdf

Assistant Supervisorok fejlődését érintő szabály


A 4CC-s aktivitás minden sikeres Forever-üzlet alapja. Ennek a fontosságára való tekintettel 2020. november 1-től érvénybe lép az Assistant Supervisorok fejlődését elősegítő szabály. Ezen szabály értelmében az Assistant Supervisoroknak teljesíteniük kell a 4CC aktivitást, hogy jogosultak lehessenek az 5%-os Személyes Bónuszra (amit ezelőtt sok országban 5%-os személyes kedvezményként ismertek). Ha az Assistant Supervisor nem teljesíti a 4CC-s aktivitást, ezt az 5%-os bónuszt a felsővonalában lévő következő aktív Forever Üzleti Partner kapja meg.

Fontos!

Abban az esetben, ha az adott hónapban az Assistant Supervisor nem éri el a 4CC-s aktivitást, természetesen továbbra is részesül a 30%-os személyes kedvezményben!

Ez a szabály arra fogja ösztönözni az új Forever Üzleti Partnereket, hogy a 4CC-s aktivitás alapjait és bevált gyakorlatát követve építsék az üzletüket, és ezzel segítsék a szponzorukat abban, hogy a képzésekkor kiemelhesse a 4CC-s aktivitás fontosságát az üzletépítés legelejétől fogva.

Nincsenek megjegyzések: