Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2020. szeptember 22.

My Choice, my Life


Alkalmazottként nem sok része van az embernek elismerésben, megbecsülésben. Alkalmazottként a jövő nehezen tervezhető, függ az alkalmazótól, főnöktől, a piactól, gazdasági helyzettől. Az önmegvalósításról szinte nem is érdemes beszélni! 

Sosem szerettem, ha olyan feladatot kellett kötelességből, utasításra megcsinálnom, amiről tudtam, hogy hülyeség, nem viszi előre sem a céget, sem engem. Nehezen viselem, ha az időmet rabolják, ha értelmetlen dologra kell időt pazarolni. Talán egyet értünk abban, hogy az időből van a legkevesebb! S, itt álljunk meg egy pillanatra és gondolkodjunk el ezen! Te mit kezdenél az életeddel, ha most, ebben a pillanatban megtudnád, mennyi van még hátra a földi életedből?

...

Mindig arra vágytam, hogy én szabjam meg az időmet, s ne másoktól függjön, mennyit keresek. Volt több munkahelyem is, de ezek között kb. annyi volt az érdemi különbség, hogy az éppen aktuális főnökömet hogy hívták. Majd találkoztam a network marketing óriási lehetőségével. 

Nézzük, miben áll ennek ereje! Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít, eszközt ad a célok eléréséhez. Céljaim azelőtt is voltak, csak nem volt meg az eszköz hozzá. Te ott tudsz lenni a gyerekeddel, amikor kellene? Bármikor elmehetsz nyaralni vagy csak pár napig lazítani? Szabadon? Stressz nélkül? Gond nélkül megvásárolhat egy cipőt, befizethetsz egy külföldi utazásra? Egészséges vagy s ezt fenn is tudod tartani? Élhetsz a hobbidnak? Na, ezeken gondolkodj el! 

Ebben a vállalkozásban mindent elérhetsz! Legyen az akár önmegvalósítás, pénz, szabadidő, karrier, szereplés, támogatás, utazás, anyagik a pénzen túl, egészség, sport, vezetés, siker, korai nyugdíj, jogdíjas jövedelem, barátság - és még sorolhatnám. Nem hittem el, hogy ez mind-mind benne van, amíg meg nem néztem belülről, közelebbről! Elmentem rendezvényekre, előadásokra. Tájékozódtam, figyeltem, kérdeztem. Aztán döntöttem.

Itt pozitív közösséget, tréninget, támogatást, kapsz, s nem lefele taposást. Bárki elkezdheti jellemtől függetlenül az építkezést. Nem az a lényeg, honnan jössz vagy hol élsz, milyen végzettséged van, mit csináltál eddig, hanem az, hogy milyen álmaid vannak, s azokért mit vagy hajlandó megtenni! 

Valójában egyetlen, jól megfogalmazható feladat van: minél több embernek segíteni, minél több emberhez elvinni a lehetőség hírét. 

Nem eladunk, hanem közvetlenül összekapcsoljuk a gyártót (FLP) a vásárlóval. Akkor gyarapodsz (szellemiekben, erkölcsben éppúgy, mint anyagiakban) ha elegendő embernek segítesz. A cég az egészség, wellness, fitnesz piacon tevékenykedik. Legfőképp aloe vera és méhtermékek eredetű italokat, kozmetikumokat, táplálék-kiegészítőket gyárt, szállít, raktároz, forgalmaz. Mindent egy kézben tart. Nincsenek alvállalkozói kitettségek, kockázatok. A Forever a világ legnagyobb aloe vera ültetvényének tulajdonosa. Nem felvásárolja kétes eredetből az aloe verat, hanem maga termeszti! 

Azt azonban tudnod kell: az eredményhez, a megalapozott eredményhez idő kell. Stabil ház sem épül fel 1-2 nap alatt, nemde? Cserébe, ebben a vállalkozásban tűéles pontossággal mérik a teljesítményt (láthatod a saját webirodádban) s ehhez igazítják az előre meghatározott szabályok szerint az Euróban kifizetett jövedelmet. Itt nincsenek részvényesek, nincsenek politikai játszmázások. A cég 1978 óta töretlen sikerrel, immáron 169 országban van jelen. Magyarországon 1996 június 3-a óta működik. Egyúttal régióközpont is, s mint ilyen, a világon az 5. legtöbb terméket forgalmazó ország. 

A Forever éves forgalma ~2,6 mrd USD, alkalmazottainak száma több, mint 10000. Közel 200 termékkel van jelen a piacon. Termékei fejlesztése során a legszigorúbb előírásoknak is megfelel (pl. Islamic, Kóser; Cruelty Free (korábban: BUAV)). Gondolj csak bele! Több, mint 100 ország előírásainak felelnek meg a termékek! 

Nincs pozícióvesztés, kötelező vásárlás, kötelező munka. Az aloe vera közismert brand, s a minőség ennél a cégnél garantált. A Foreverben saját rugalmas munkaidőd lehet online munkavégzéssel. Vagyis itt a magad főnöke vagy. A befektetés rizikómentes, és nincs korlátozva a megkeresett pénz. Igaz, mindezért dolgozni kell! 

Zárásként hadd másoljam ide egyik legkedvesebb idézetemet: 

"Életünket a lehetőségek határozzák meg. Azok is, amelyeket elmulasztottunk."

Remélem, sikerült felszítani benned az érdeklődés, a kíváncsiság szikráját! Számos online csatornán megtalálsz, de talán a legegyszerűbb még mindig, az emberi szó, azaz a telefon. +36 20 406 3616 (ha nem venném fel, visszahívlak, amennyiben a számod megjelenik a készülékemen.)

Nincsenek megjegyzések: