Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2020. szeptember 18.

Üzletpolitikai változás I.

Ahogy azt már bizonyára tapasztalhattátok, a Forevernél mindig Ti, a Forever Üzleti Partnerek álltok az első helyen. Cégünk vezetősége folyamatosan azon dolgozik, hogy a lehető legszilárdabb hátteret biztosítsa számotokra, hogy zavartalanul és hatékonyan végezhessétek a munkátokat.

Így nagy örömmel értesítünk Benneteket, hogy 2020. november 1-jétől izgalmas változások következnek be a Forever Üzletpolitikájában.

Mindezt három részletben fogjuk Nektek bemutatni, ezért kérünk Benneteket, hogy figyeljétek hírleveleinket és Facebook-oldalunkat a további információkért! <no, meg persze, ezt a BLOG-ot!>

A frissített Üzletpolitika teljes szövegét is hamarosan a rendelkezésetekre bocsátjuk majd!

A változások közül a legfontosabb, és amelyet elsőként szeretnénk bemutatni Nektek, az a Preferred Customer szabály bevezetése.

Preferred Customer szabály

Ez az új szabály lehetővé teszi a Forever Üzleti Partnereknek, hogy már az üzletépítés kezdetekor, és a későbbiekben is nagyobb nyereségre tegyenek szert.
2020. november 1-től az Új Vásárló helyett a Preferred Customer elnevezést fogjuk használni. A Preferred Customer vásárlásakor 5% kedvezményben részesül az ajánlott kiskereskedelmi árból, ami a felső vonal számára 25%-ra növeli a Preferred Customer (pillanatnyilag Új Vásárlói) árnyereséget.

Amennyiben a Preferred Customer 2 egymást követő hónapban 2 CC értékben vásárol, Assistant Supervisorrá válik, ezáltal jogosult lesz 30% kedvezményre az ajánlott kiskereskedelmi árból, és más Üzleti Partnereket is szponzorálhat.

Fontos!

A jelenlegi Új Vásárlók/Preferred Customerek kedvezménye 5%-ra változik, amint az Üzletpolitika ezen új szabálya hatályba lép. Szponzorként arra ösztönözheted meglévő Új Vásárlóidat/Preferred Customereidet, hogy Assistant Supervisor-szintre minősüljenek az említett szabály életbe lépése előtt annak érdekében, hogy magasabb kedvezményben részesüljenek.

Nincsenek megjegyzések: