Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2020. szeptember 18.

Gyors termékbeszerzés egy kis nosztalgiával

Néha olyan gyorsan van szükség a termékekre, hogy nincs idő kivárni, míg a futár kihozza. Amúgy is szeretek a raktárba menni. Nosztalgikus hangulatom támad olykor. Felidézi azt az időt amikor még offline ment minden, papír alapon kellett a megrendelést is leadni, dokumentálni, sokan voltak és mindent áthatottak a kiáradó gyógynövény illatok, a fahéjas tea aromája. Találkozunk ismerősökkel, beszélgettünk a lépcsőfordulóban. 

Most, ahhoz képest szinte 1-1 emberre lehet csak találkozni. Mindent áthat a Covid rettegés, pedig ha az immunrendszer stabil lábakon, megerősödve találkozik a vírussal, akár észre sem vesszük. hogy "átment" rajtunk, hogy "bepróbálkozott".

Nagyon sok útja, módja van az immunerősítőnek. Kezdhetném akár a mindennapos meditációval... de tegyünk érte Beta szinten is, és igenis szedjük be az immunrendszer védelmére szolgáló termékeket! 

A kedvenceim (rendszeresen eszem, iszom!)

Ezek mellett persze vannak még bőven, - pl. fürdőszobai termékek - amelyeket időszakosan használok, használunk. 
A gyerekem iskolatáskájában is ott van egy kis szórófejes flakonban a Aloe First [040], egy Forever Hand Sanitizer [318].

FLP raktár - ahova mindig jó megérkezni



Nincsenek megjegyzések: