Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2022. január 30.

Változás az összetevőkben

Bizonyára egyetértetek velünk abban, hogy a mi üzletünket a termékminőség működteti. Ami pedig az összetevőket illeti, a Forever a természet legjavát ötvözi a tudomány legújabb vívmányaival. Mindemellett igyekszünk az új szabályozási feltételeknek, mint például az EU-jogszabályok változásainak is megfelelni. Időnként mi magunk kezdeményezzük a termékek újra formálását, illetve döntünk bizonyos termékek gyártásának leállításáról, amennyiben a globális termékkeresletből nem tudjuk fedezni az újra formálás költségeit.

A közelgő új uniós jogszabályokat szem előtt tartva a következő érintett termékeket fogjuk új formában készíteni ezentúl. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a termékeket a Ti igényeiteknek megfelelően sikeresen átalakítsuk. Ezek az átalakítások olyan minimálisak, hogy a termék minőségében nem fogtok változást érzékelni.

Milyen összetevőkre vonatkoznak az új EU-jogszabályok?

A LILIAL, más néven Butylphenyl Methylprorional, a kozmetikai termékekben jelenleg előforduló 26 bejelentett allergén egyike. A Forever használ néhány olyan illatanyagot, amelyek nagyon kis mennyiségben tartalmaznak LILIAL-t az említett termékekben. Ennek az összetevőnek a kozmetikai és testápolási termékekben való uniós tiltásának hátterében az áll, hogy néhány felhasználónál „megnövekedett az allergia előfordulása”.

 A következő termékeket úgy alakítjuk át, hogy eltávolítjuk a LILIAL-t az illatanyagból:

Hogyan érint ez Benneteket?

  1. Március 1-jei hatállyal a Forever Living Products leállítja a fent megjelölt termékek értékesítését az FBO-k felé, illetve az FBO-k is leállítják azon fent említett termékek értékesítését, amelyeket 2022. március 1. előtt vásároltak.
  2. A fogyasztók továbbra is személyesen felhasználhatják a 2022. március 1. előtt vásárolt termékeket, a lejárati dátuma előtt, amíg a készletük tart.
  3. Az újratervezett termékek 2022. március 1. után válnak elérhetővé, és jelenleg nem számítunk készletkimaradásra*.
  4. *Amennyiben egy termék elérhetősége változik, az irodák értesíteni fognak erről Benneteket.

Köszönjük a türelmeteket a termékfrissítések és az ebből adódó termékellátási problémák ideje alatt!

Nincsenek megjegyzések: