Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2022. január 3.

Fontos változások - 2022. február 1.-től

Miután a 2021-es év már véget ért, szeretnénk külön megköszönni a folyamatos hűségeteket. Nagyra értékeljük, hogy a Forever-család tagjai vagytok, és reméljük, hogy őszintén élvezitek a csodálatos termékeinket és a nagyvonalú Marketing Tervünket.

Minden eddiginél keményebben dolgoztunk azon, hogy továbbra is a megfelelő időben, a megfelelő helyen és a megfelelő áron kaphassátok meg az általatok oly kedvelt, kiváló minőségű termékeket. Az elmúlt 18 hónap során, a világszerte előforduló számos tényező miatt ez nem volt könnyű feladat, azonban munkatársaink kemény munkájának és a Forever Üzleti Partnereink elkötelezettségének köszönhetően képesek voltunk a legmagasabb szintű minőséget és egyben szolgáltatást is nyújtani, miközben az egyre növekvő költségek sem tudtak rajtunk felülkerekedni.

Sajnos azonban a költségek továbbra is, szinte soha nem látott mértékben emelkednek, így kénytelenek voltunk meghozni azt a nehéz döntést, miszerint 2022. február 1-től 5%-kal emeljük a nagykereskedelmi, illetve kiskereskedelmi árainkat. Előre is köszönjük a megértéseteket!  A jó hír ebben az az, hogy ezáltal a Ti bónuszaitok is emelkedni fognak!

Ahogyan eddig is, köszönjük a szüntelen támogatást, és várjuk az izgalmas új évet, amely tele lesz növekedéssel, szórakozással, valamint remélhetőleg a világ újra tárt kapukkal vár majd Mindannyiunkat!




Nincsenek megjegyzések: