Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2022. január 17.

Forever Üzleti Partneri átruházott céges dokumentáció megújítása

Kedves Forever Üzleti Partnereink!

Szeretnénk emlékeztetni Benneteket, hogy ismét eljött a vállalkozások számára biztosított átruházói dokumentáció megújításának éves ideje. Kérjük, hogy akik számla ellenében egyéni vállalkozóként vagy társas vállalkozásuk révén jogosultak a bónusz felvételére, és eddig még nem tették meg, az alábbi dokumentumok (nyilatkozat/adatmódosító nyomtatvány) egyikét küldjék el társaságunk részére a szamla@foreverliving.hu e-mail címünkre legkésőbb 2022. február 7-ig!

  • Amennyiben a Vállalkozás adatai az előző években leadottakhoz képest nem módosultak, elegendő erről egy cégszerű aláírással ellátott nyilatkozatot benyújtani a Forever Living Products Magyarország Kft. „NYILATKOZAT céges bejelentkezés évenkénti megújításához” (FNY151) nyomtatványán.
  • Amennyiben a korábban leadott cégre vonatkozó információk változtak, az aktuális Cégkivonat másolatát, Pénzügyi Adatmódosító nyomtatványunkat (FNY140) és az FNY151 jelű nyomtatványt szükséges beadni (kérjük, itt aláhúzni, hogy az adatok változtak). 

Azért is különösen fontos, hogy a céges dokumentumok beérkezzenek 2022. február 7-ig, hogy számlaképes Forever Üzleti Partnereink a teljes mennyiségi-csoport és PC bónuszhoz maradéktalanul és időben hozzájuthassanak, hiszen a kifizetés feltétele a dokumentációk hiánytalan megléte.

Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmet arra, hogy a Vállalkozások adataiban beálló bárminemű változást a változást követő 15 (tizenöt) naptári napon belül ezután is jelenteni kell az év folyamán is. A bejelentés elmulasztásából adódó esetleges károkért az FLP Magyarország Kft. felelősséget nem vállal, azokat tovább hárítja.

Együttműködéseteket köszönve, további sikeres munkát kívánunk!

/A nyomtatványok letölthetők a honlapomról/



Nincsenek megjegyzések: