Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2021. július 10.

Új termék: Forever Aloe Mango [736]

Mi lehet jobb egy tökéletesen érett mangó lédús édességénél? Mi lenne, ha ezt az ízletes gyümölcsöt a Forever saját Aloe mezőiről származó tiszta Aloe Verával kombinálnád! A teljesen új Forever Aloe Mango [736] egy trópusi csavart ad a finom Aloe verás italok sorának, hogy a természet legjavát tegye a poharába.

A Forever Aloe Mango a zászlóshajónk, a Forever Aloe Vera Gel minden előnyével rendelkezik, 86% tiszta aloe verával és a természetes, trópusi mangó püréből származó finom ízzel. A mangó tele van tápanyagokkal, és olyan fontos vitaminokat tartalmaz, mint a C-vitamin, amely hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez és a normális energiatermelő anyagcseréhez. A Forever Aloe Mangóhoz használt gyümölcsöt csúcsérettségi állapotban szüretelik, hogy a gazdag íz és tápanyagtartalom elérje a megfelelő szintet.

Az Aloe Vera természetes tisztító képességekkel rendelkezik. Az Aloe egyedülálló poliszacharidja, az acemannan, és más tápanyagai segítenek az emésztés és az immunrendszer támogatásában.

Mint minden aloe vera gél italunk, a Forever Aloe Mango is aszeptikusan van feldolgozva, így a formula mentes a hozzáadott tartósítószerektől, és 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült Tetra Packba csomagolva biztosítja, hogy élvezhesse az aloe vera gél friss ízét, az Aloe minden hatásos tulajdonságával együtt, ahogy a természet tervezte.

Forever Aloe Mango [736]

Nincsenek megjegyzések: