Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2021. július 1.

FLP360 applikáció

Kedves Forever Üzleti Partnereink!

Bizonyára mindannyian hallottatok már az FLP360-ról. Jó néhányan már előfizetői is vagytok, hiszen a mindennapi munkátok során elengedhetetlen ez az online eszköz, üzletetek építése, fejlesztése, nyomon követése céljából. Központunk folyamatosan fejleszti az FLP360-at, hogy minél egyszerűbbé tegye hálózatépítői munkátokat ezen eszköz használatával.

A nemrégiben bevezetett legújabb fejlesztés az FLP360 Reports Mobile alkalmazás, mely a korábbi FLP360 Reports appot felváltó webes alapú alkalmazás, ennélfogva könnyebben kezelhető és gyorsabban is frissíthető.

Ha már van meglévő FLP360 előfizetésetek, ajánljuk, hogy minél előbb töltsétek le mobileszközeitekre az FLP360 Reports Mobile applikációt az https://flp360mobile.foreverliving.com/ oldalról /bejelentkezés szükséges/! A különböző rendszereken és böngészőkön keresztül történő letöltéssel kapcsolatban a csatolt útmutató nagyszerű segítség lehet.

Ha pedig még nincs FLP360 előfizetésed reméljük, hogy ezzel az újítással még vonzóbbá vált ez a nagyszerű eszköz számodra, és Téged is hamarosan az FLP360 előfizetőink között köszönthetünk. Az FLP360 előfizetéshez kérjük látogasd meg az https://flp360.foreverliving.com/enrollment oldalt!
 

Nincsenek megjegyzések: