Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2022. október 4.

Nyílt visszhangjáról @2022.10.04

Éppen csak odaértem kezdésre, sokan voltak de ennek ellenére a második sorban volt üres szék. Szeretek elől- legelöl ülni. Ki tudja? Talán azért, hogy lássak rendesen vagy mert így "közelebb" érzem magamhoz a mindenkori előadót? Esetleg szemkontaktust is fel lehet venni így? 

Mindenesetre, ma este Dr. Révész Edit házigazda építette fel az előadót, aki nem más, mint Magyarország legerőteljesebb és pontokban is kimutathatóan, legsikeresebb Forever termékhasználója, ajánlója, Berkics Miki. Miki már gyémánt manager, ami azt jelenti, hogy legalább 25 közvetlenül hozzá kapcsolódó "igazgató" van, akik maguk mellett több ezer személyt támogatnak. Ezen a szinten a kerestek már nyolc számjegyűek. 

Amúgy, Miki pont arról beszélt este, hogy mindenkinek csak egy élete van, és azt miért ne töltené el úgy, hogy valóban megéli azt, s nem megszenvedi. Tele van a világ rossz hírekkel - és nem azok valódiságát vitatjuk el - de fókuszálhatunk másra is, mint a "világvégére", a "járványra", "inflációra", "sztrájkra", és így tovább. Fókuszáljunk inkább arra, hogy mivel őrizhetjük meg egészségünket, bőrünk szépségét, hogyan nyaralhatunk szabadon, mit hagyunk gyermekeinknek örökül, s ha már sok pénzünk van, milyen alapítványokat támogassunk, s így tovább. 

Fontos kiemelni, hogy a holnap "máját" (nem, nem a szervre gondolok 🙃) MA teremtjük meg! Amit MA csinálunk, amit MA érünk el, annak holnap, holnap után vesszük hasznát, holnap fogjuk élvezni a ma munkáját.

Egyszóval: cselekedjünk MOST!

Nincsenek megjegyzések: