Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2022. október 21.

Megszűnik az Aloe Heat Lotion az Európai Unióban!

Az uniós szabályozás változása miatt az év elején azt a nehéz döntést kellett meghoznunk, hogy 2022 végén leállítjuk az Aloe Heat Lotion (termékkód: 064) és az Aloe Heat Lotion termékminta (termékkód: MI64) értékesítését. Az összes európai uniós piacot érintő döntés alapja az új uniós szabályozás volt, amely korlátozza a metil-szalicilát felhasználásának százalékos arányát, amely az Aloe Heat Lotion formulánkban a "hőt" hozza létre. Megpróbáltuk ennek megfelelően átalakítani a terméket, de az új, csökkentett százalékos követelmények miatt nem érte el a magas minőségbeli teljesítményre vonatkozó szabványainkat.

Az Aloe Heat Lotion és az Aloe Heat Lotion termékminta értékesítését 2022. december 17-én állítjuk le. Minden Forever Üzleti Partner, aki Aloe Heat Lotiont vagy Aloe Heat Lotion termékmintát vásárolt, ezt követően is használhatja a termékeket személyes célra. Az Európai Unióban dolgozó Forever Üzleti Partnerek azonban 2022. december 17. után nem ajánlhatják, nem reklámozhatják ezeket a termékeket.

hamarosan búcsúzik...
mármint, a Heat Lotion 😒

Nincsenek megjegyzések: