Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2022. szeptember 25.

Az MLM erejéről pár szóban a számok tükrében

Van egy mérvadó oldal, a Business for Home. Az oldalon csak valós cégek, személyek szerepelnek. 

A világ MLM rendszereit használó cégek munkatársai, rangsorolva őket, (jelen post írása idején) az alábbiakat mutatja. A listázás célja, hogy megmutassuk az embereknek, lehet tisztességesen megélni az MLM-mel, a direkt értékesítéssel.

  • Az MLM-ből keresők sorából az első helyen Amira Habib & Paulo Tuynman páros áll, akik havonta 1,1 MRD USA dollárt keresnek. 
  • Ugorjunk egy viszonylag nagyot, a 9. helyre, ahol Rolf Kipp áll, "szerény", havi 500.000 USD dollár keresettel. A magyarok közül a Gidófalvi Attila a 2780. míg Berkics Miklós a 3552. helyen áll - sajnos, náluk a összeg nem látható. Ők már a Forever üzleti modelljét alkalmazzák.
  • A világ valamennyi MLM céget rangsoroló listában, a Forever Living (megint csak: jelen post írásának időpontjában) a 73. helyen áll. Értékelése 1481 pont, a maximális 1500-ből. Ez azért elég biztonságot ad!
  • A Forever Living Productsnak - világ viszonylatban - 43.000 követője van a Twitteren, 2.949.666 a YouTubon (ebből 84.600 fel is iratkozott). 

Az alábbi képen az első 33 legsikeresebb Forever forgalmazó listájáról két, jól felismerhető magyar üzletépítőt is megtalálhatunk. Miki elárulta, - nem titok -, hogy az elmúlt 25 évben, húsz alkalommal vett fel Chairman's bónuszt (ez egyfajta 13. havi "fizetés") összesen 10 millió dollár értékben! 

Ezek tükrében kérdezem: szerinted jó helyen lennél Te is ebben a vállalkozásban? 


Nincsenek megjegyzések: