Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2022. szeptember 3.

A START visszhangjaként

Bár nem tudtam végig ott maradni és minden előadást meghallgatni, de amiket hallottam, azok nagyon jók voltak!

Bevezetésként hallottuk Vágási Aranka lelkesítő szavait. Ami engem megdöbbentett, az volt, amikor a házigazda sorolta Aranka teljesítményét a számok tükrében, és eljutott oda, hogy 1000 azaz ezer (!) -nél is több manager van a hálózatában. 
Vágási Aranka, több ezer 
vezető munkatárssal a hálózatában

Felhívta a színpadra egyik munkatársát, aki Zafír manager és - most figyelj! - 82 éves! De a közönség soraiból "kikerestük" a legfiatalabb munkatársat is, aki nem volt több, mint 18 éves. Szóval, ez is csak azt mutatja, hogy ezt az üzletet bárki építheti, a kor, származás, előélet, stb. nem számít. Csak a kitartás, a szorgalom és az, hogy mennyit beszélgetsz az emberekkel. 

A piros blúzban lévő hölgy 82 éves

Nyíri Zoltán humorral, fanyar cinizmussal és érthetően beszélt a személyiségtípusokról, s arról, hogy szólíthatjuk meg őket eredményesen. Konkrét mondatokat lehetett jegyzetelni. Szokás szerint volt könyvajánló is, no meg persze az elmaradhatatlan FB csatornához való regisztrációra való ösztönzés.


Aztán jött Berkics Miki, aki mindig segít, önzetlen, támogatja a teljes Forever Magyarországot. Az egyik legeredményesebb magyar Forever-ös. 

Mivel elmondta, - nem titok -, leírhatom, hogy a 25 év alatt, 20 alkalommal vett fel Chairman's bonust (ez egyfajta 13. havi "fizetés") összesen 10 millió .... dollár értékben! Nem ő az egyetlen, aki ekkora jutalmakat kap de azért nézzünk csak mögé! Ez a cég ki is fizeti ezeket a bónuszokat! Hatalmas, tőkeerős cég áll mögöttünk. De nem kalandozok el! :)

Miki arról beszélt, hogy az életében csak egy dolog örök - igen, kitaláltad! a Forever - de egyébként minden változik - nála is. Most éppen kipróbálja a vegán életet... Alkalmazkodnunk kell a változáshoz és napi szinten az élet fényesebb (igen, tudom! elcsépelt közhely) oldalát lássuk!
Vicces volt, amikor az emelkedő benzinárakkal példálózott. Az emberek azon sopánkodnak, hogy megy fel a benzin ára. Ő pedig, azt csinálja, hogy mindig ugyanannyiért tankol, így nem érzi, hogy emelkedett volna az ár. :) 

Mesélt arról, hogy milyen elfoglalt lesz szeptemberben. Számoltam egy darabig: 8 utazáson fog rész venni, Horvátországtól kezdve, Tunézián át, Törökországig és még ki tudja... Lehet így is élni, meg lehet úgy is, ahogy - ő fogalmazott: - bukott bakterként, egy állomáson ülve, egész életében mások utasításaira teljesíteni, napi 8 órát, szabadság és élet-perspektíva nélkül. 
Lehetett volna de sokadik unszolásra, "Igen"-t mondott szponzorának, Szabó Józsinak (ő hozta be az országba a Forever-t) és lett mára többszörös gyémánt manager. (ha nem tudod, ez mit jelent, akkor keress meg, de itt és most legyen elég annyi, hogy havonta több pénzt keres, (passzívan, jogdíjasan), mint az én magyar főnököm, magyar vállalkozásával, 15 év munkával, egész évre nézve! Óriási különbség!
Berkics Miki, akit minden Forever-ös 
tisztel és szeret

Ha kedvet kaptál arra, hogy akár csak kérdezz, vagy közelebbről is megnézd ezt az üzletet, ezt a Lehetőséget, akkor keress bátran! Számos csatorna áll rendelkezésedre!

https://www.molnartibor.eu

Nincsenek megjegyzések: