Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2022. december 9.

Forever Marine Collagen

Nagy örömmel osztjuk meg veletek a jó hírt, hogy a napokban érkezik a Forever Marine Collagen termékünk érkezését, így odakerülhet mindenki karácsonyfája alá. A pontos elérhetőség részleteivel hamarosan jelentkezünk.

A kollagén gyorsan válik a napi bőrápolási rutin elengedhetetlen kellékévé. És ahogy egyre több ember alkalmazza a kollagént, úgy akarják, hogy minden cseppből a lehető legtöbbet hozzák ki. A Forever Marine Collagen™ egy magas koncentrációjú folyékony formula, amely egy tudományosan fejlett tengeri kollagén alapanyagot használ, amely más formákhoz képest biológiailag jobban hozzáférhető és a szervezet által könnyebben lebontható.

Végre egy tengeri kollagén, amelynek jó íze van! A Forever Marine Collagen™ savanykás, bogyós gyümölcsízzel rendelkezik, amelyet kényelmesen ihat közvetlenül a tasakból. Nem is lehetne egyszerűbb a bőr hidratáltságának és textúrájának elősegítése, valamint az egészséges kinézetű bőr belülről kifelé történő fenntartása.

A tengeri alapú kollagén mellett a fekete bors kivonatot is hozzáadtuk egy erős antioxidánshoz, valamint C-vitamint, goji bogyókat és zöld tea kivonatot, hogy segítsen megvédeni a bőrét és felvenni a harcot a szabad gyökökkel. A Forever Forever Marine Collagen™ cinket és biotint biztosít, hogy szerepet játsszon az egészséges bőrben, körmökben és hajban.

A cink tökéletesen párosul a kollagénnel is, mivel mindkét összetevő bizonyítottan támogatja az ízületek és a bőr kötőszövetének fenntartását.

Ha kollagént szeretne beilleszteni a napi bőrápolási és szépségápolási rutinjába, ne csak úgy lekapjon bármilyen terméket a bolt polcáról. Válassza a hatékonyabb, biológiailag elérhető formát a Forever Marine Collagen™ segítségével.

  • Segít javítani a bőr hidratáltságát
  • Segít javítani a bőr textúráját
  • Támogatja a feszesebb bőr megjelenését
  • Segít fenntartani a bőr egészségét
  • Gluténmentes

30 db 15ml -es tasakot tartalmaz, melyből naponta 1-1-et érdemes fogyasztani. 

Összetevők listája

Eritritol, citromsav, víz, pektin, mesterséges muskotályszőlő aroma, akác gumi, napraforgó lecitin, mesterséges avokádó aroma, kálium-szorbát (az ízek védelme érdekében) és stevia. Halat tartalmaz (tilápia)

A Forever Marine Collagen ára és pontértéke

  • Nettó kiskereskedelmi ár: 82,40 EUR
  • Nettó nagykereskedelmi ár: 57,68 EUR
  • Pontérték: 0,327 CC
613 - Forever Marine Collagen

30 × 15 ml tasak

Nincsenek megjegyzések: