Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2021. augusztus 1.

Üzletpolitikai változás 2021.08.01.

Kedves Forever Üzleti Partnereink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy 2021. augusztus 1-jétől az alábbi pontokban változások lépnek érvénybe a Nemzetközi Üzletpolitikánkban.

Személyes Kedvezmény: Az Ajánlott Kiskereskedelmi Ár 8-18%-ig terjedő kedvezménye (S-M-ig), amely az aktuális Kereskedelmi Szint alapján kerül kiszámításra. Ez a kedvezmény az adott vásárláskor kerül levonásra a 30%-os Kedvezményes Árból a Kiigazított Nagykereskedelmi Ár meghatározása érdekében.

4.01 Az Assistant Supervisor üzleti szinten történő Forever Üzleti Partnerré (FÜP) válást követően, az Üzleti Partner jogosulttá válik az FLP-termékek értékesítésére, és más Forever Üzleti Partnerek szponzorálására. A Forever Üzleti Partner és alsóvonalbeli munkatársai által szerzett, Karton Pontokban (KP) kifejezett teljesítmény lehetővé teszi a Forever Üzleti Partner számára, hogy előrelépjen a Kereskedelmi Szintekben, és megkapja az alábbiakban részletezett kedvezményeket és bónusz összegeket:

(a) Az Assistant Supervisor besorolást akkor éri el a Forever Üzleti Partner, ha összesen 2 Belföldi Személyes és Nem-Manageri Karton Pontot szerez meg bármely két egymást követő Hónapban bármely Operatív Társaságnál. Az Assistant Supervisor részesül:
  • 30% kedvezményben személyes vásárlás után.
  • 25% Preferred Customer Árnyereségben a személyesen szponzorált Preferred Customerek után.

Az aktív státuszú Assistant Supervisor továbbá részesül:
  • 5% Személyes Bónusz a személyes és online vásárlások után
  • 5% Preferred Customer Bónuszban a személyesen szponzorált Preferred Customerek után.
  • 5% Személyes és Preferred Customer Bónusz, melyre az alsóvonalban lévő inaktív Assistant Supervisorok már nem jogosultak.

(b) A Supervisor besorolást akkor éri el a Forever Üzleti Partner, ha összesen 25 Személyes és Nem-Manageri Karton Pontot szerez meg bármely két egymást követő Hónapban. A Supervisor részesül:
  • 30% kedvezményben plusz 8% Személyes Kedvezményben Személyesnek Elismert Vásárlásai után.
  • 25% Preferred Customer Árnyereségben a személyesen szponzorált Preferred Customerek után.
  • 8% az online Kiskereskedelmi Vásárlások után.
  • 8% Preferred Customer Bónuszban a személyesen szponzorált Preferred Customerek után.
  • 3% Mennyiségi Bónuszban a személyesen szponzorált Assistant Supervisorok és ezek Alsóvonala Személyesnek Elismert Vásárlásai után.
  • 5% Személyes és Preferred Customer Bónusz, melyre az alsóvonalban lévő inaktív Assistant Supervisorok már nem jogosultak.

(c) Az Assistant Manager besorolást akkor éri el a Forever Üzleti Partner, ha összesen 75 Személyes és Nem-Manageri Karton Pontot szerez meg bármely két egymást követő Hónapban. Az Assistant Manager részesül:
  • 30% kedvezményben plusz 13% Személyes Kedvezményben Személyesnek Elismert Vásárlásai után.
  • 25%PreferredCustomer Árnyereségben a személyesen szponzorált Preferred Customerek után.
  • 13% az online Kiskereskedelmi Vásárlások után.
  • 13% Preferred Customer Bónuszban a személyesen szponzorált Preferred Customerek után.
  • 5% Mennyiségi Bónuszban a személyesen szponzorált Supervisorok és ezek Alsóvonala Személyesnek Elismert Vásárlásai után.
  • 8% Mennyiségi Bónuszban a személyesen szponzorált Assistant Supervisorok és ezek Alsóvonala Személyesnek Elismert Vásárlásai után.
  • 5% Személyes és Preferred Customer Bónusz, melyre az alsóvonalban lévő inaktív Assistant Supervisorok már nem jogosultak.

(d) A Manager besorolást akkor éri el a Forever Üzleti Partner, amint összesen 120 Személyes és Nem-Manageri Karton Pontot szerez meg két egymást követő hónapban, vagy 150 Személyes és Nem-Manageri Karton Pontot szerez 3 vagy 4 egymást követő hónapban. Az Elismert Manager részesül:
  • 30% Kedvezményben plusz 18% Személyes Kedvezményben Személyesnek Elismert Vásárlásai után.
  • 25%Preferred Customer Árnyereségben a személyesen szponzorált Preferred Customerek után.
  • 18% az online Kiskereskedelmi Vásárlások után.
  • 18% Preferred Customer Bónuszban a személyesen szponzorált Preferred Customerek után.
  • 5% Mennyiségi Bónuszban a személyesen szponzorált Assistant Managerek és ezek Alsóvonala Személyesnek Elismert Vásárlásai után.
  • 10% Mennyiségi Bónuszban a személyesen szponzorált Supervisorok és ezek Alsóvonala Személyesnek Elismert Vásárlásai után.
  • 13% Mennyiségi Bónuszban a személyesen szponzorált Assistant Supervisorok és ezek Alsóvonala Személyesnek Elismert Vásárlásai után.
  • 5% Személyes és Preferred Customer Bónusz, melyre az alsóvonalban lévő inaktív Assistant Supervisorok már nem jogosultak.

8.04 Eagle Manager Besorolás:

(a) Az Eagle Manageri státusz minden évben megszerezhető és megújítható. A Forever Üzleti Partner minősülhet, amennyiben az Elismert Manageri minősítés megszerzését követő májustól az azt követő áprilisig tartó minősülési időszak során teljesíti az alábbi feltételeket:

  1. Minden hónapban Aktív;
  2. Vezetőségi Bónusz Minősített (akkor is, ha nincs alsóvonalbeli Managere). Azok a Karton Pontok, amelyeket olyan hónapban szerzett, amikor nem volt Vezetőségi Bónuszra Minősített, NEM számítanak bele ebbe az ösztönzőbe; 
  3. A megszerzett Összes Karton Pontjainak száma legalább 720, beleértve az új, személyesen szponzorált Alsóvonalaktól származó legalább 100 Új Karton Pontot;
  4. Támogatja a helyi és regionális találkozókat;

A következő követelmény teljesíthető a májustól áprilisig tartó minősítési időszakban, az Elismert Managerré történő minősülés előtt vagy után:

5) Személyesen szponzorál és kialakított legalább két új Supervisori vonalat.


15.01

(a) Az Üzletpolitika Nemzetközi Szponzorálást illető jelen szabályai 2002. május 22. óta hatályosak.

(b) A Forever Üzleti Partner kérheti Lakóhely Szerinti Országon kívüli szponzorálását az alábbiakban leírt eljárás szerint:

7) Ha egy Forever Üzleti Partner, aki a Lakóhelye Szerinti Országban nem érte el a Manageri besorolást, de Manager besorolásúvá válik egy másik országban, és nincs olyan Üzleti Partner az alsóvonalában, aki az előrelépési időszak során Manager-szintet ér el, akkor Aktívnak kell lennie az előrelépési időszak minden hónapja alatt ahhoz, hogy Elismert Manager besorolásúvá válhasson.

Ha azonban van olyan Üzleti Partner az alsóvonalában, aki Manager-szintet ér el ugyanabban az előrelépési időszakban, akkor a fentiekben tárgyalt Üzleti Partnernek Aktívnak kell lennie az előrelépési időszak minden hónapjában, és legalább 25 Személyes és Nem-Manageri Karton Pontot kell szereznie vagy a Lakóhelye Szerinti Országban, vagy az előrelépés szerinti országban az előrelépési időszak utolsó Hónapjában, de nem attól a Managertől, aki ugyanabban a hónapban lép előre, ahhoz,hogy Elismert Manager besorolásúvá válhasson. 
 
A frissített, teljes üzletpolitikát az alábbi (rövidített) linken lehet elérni: https://cutt.ly/VQfkbM6 


Nincsenek megjegyzések: