Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2020. augusztus 21.

Az FLP Üzleti oldal megújult

Kedves Forever Üzleti Partnereink!

Szeretnénk Benneteket tájékoztatni, hogy 2020. augusztus 21-től  a www.foreverliving.com Forever Üzleti Partneri oldala megújul.

ÚJDONSÁGOK

  • A megújult Forever Üzleti Partneri oldal megjelenésében az év elején megújult www.foreverliving.com marketing oldallal fog megegyezni.
  • Funkcióit tekintve pedig, többféle alap és haladó szintű riporthoz tudtok hozzáférni pontjaitokkal, alsóvonalatokkal és teljesítményetekkel kapcsolatban.
  • A megújult Forever Üzleti Partneri oldalra bejelentkezve arra is lehetőségetek lesz, hogy saját magatok jelentsétek át Forever Üzleti Partneri azonosítószámotokat a kívánt országba/országokba. Ez a funkció csak Assistant Supervisori szinttől lesz elérhető.

BELÉPÉS

  • A megújult Forever Üzleti Partneri oldalra továbbra is a www.foreverliving.com oldalon keresztül tudtok bejelentkezni. Bejelentkezés előtt mindenféleképpen győződjetek meg arról, hogy Magyarország-e a beállított ország!
  • Az új Forever Üzleti Partneri oldalra való bejelentkezéshez változatlanul használhatjátok a jelenlegi Forever Üzleti Partneri oldalhoz használatos jelszavatokat. Ha előfordulna, hogy ezzel a jelszóval nem tudtok bejelentkezni, kérjük, hogy használjátok az oldal „Segítségre van szüksége a bejelentkezéshez?” linkjét, vagy keressétek ügyfélszolgálatunkat az it@foreverliving.hu e-mail címen, ahol munkatársaink munkaidőben tudják megválaszolni kérdéseiteket!

A jelenlegi oldalról az új oldalra való átállás ideje alatt néhány órás szolgáltatás kiesést tapasztalhattok.



Nincsenek megjegyzések: