Kiemelt bejegyzés

Változások a honlapon

Közel két év után kompletten megújult a honlapom . Nem mondom, hogy pusztán "ráncfelvarrás" történt, mert attól sokkal több minden...

Figyelemfelkeltő

2020. július 1.

Üzletpolitikai változás

2020. július 1-jétől az alábbi változások lépnek érvénybe a Nemzetközi Üzletpolitikánkban.

I. A következő pont törlésre került:

4.05 Forever Üzleti Partnerekre vonatkozó 36 hónapos szabály

(a) Az a Forever Üzleti Partner, aki 36 egymást követő naptári hónapban nem vásárolt, automatikusan eltávolításra kerül a Társaság adatbázisából és elveszíti  minden alsóvonalához kapcsolódó jogát és ezáltal létrejött bónuszát, illetve ezáltal létrejött egyéb kedvezményét.

(b) Az a Forever Üzleti Partner, akit a 36 hónapos szabály alapján töröltek a Társaság adatbázisából, jogosult újbóli szponzorálásra bármely vonalra, de nem állítható vissza bármely előzőleg elért Kereskedelmi Szintje, illetve alsóvonala sem.

(c) Amennyiben a Forever Üzleti Partner Szponzorált Elismert Manager, és van az  alsóvonalában Első Generációs Manager, akkor ezeket a Managereket az újonnan kinevezett Szponzoruk Örökölt Managereinek fogják tekinteni.

(d) A jogviszonyát elvesztett Szponzorált Elismert Manager korábbi szponzorának kitűzője szerinti besorolásba továbbra is beleszámít.

II. A következő pontokban pedig változások léptek érvénybe

4.02 Új Vásárlókra vonatkozó 6 hónapos szabály

(a) Az az Új Vásárló, akit hat naptári Hónapig egy Szponzor szponzorált és nem érte el az Assistant Supervisor szintet, jogosult új Szponzort választani.

(b) Az az Új Vásárló, aki új Szponzort választ, elveszíti teljes korábbi alsóvonalát és összegyűjtött előmeneteli Karton Pontját, és minden ösztönző program szempontjából újonnan szponzoráltnak minősül.

8.05 Manager Elismerések – Az Elismert Manager két, össze nem vonható módon szerezhet Manageri Elismerést

g) Az Elismert Szponzorált Manager, aki eltávolításra került a Társaság adatbázisából, újraszponzorálás vagy kiléptetés/kilépés alapján, az a korábbi szponzorának kitűzője szerinti besorolásába továbbra is beleszámít.

14.01 Újraszponzorálás

  • Fennálló Forever Üzleti Partneri jogviszonya alatt a Forever Üzleti Partner új szponzort kereshet (újraszponzorálás), ha az újraszponzorálást megelőző 12 hónapban
    1. Forever Üzleti Partner volt,
    2. nem vásárolt FLP terméket,
    3. nem szponzorált más személyt az FLP rendszerébe.
  • Amennyiben az újraszponzorálásra kerülő Forever Üzleti Partneri jogviszonyon egy második helyen megnevezett személy is szerepel, a reszponzorálást követően ez a személy nem fog szerepelni ezen a Forever Üzleti Partneri jogviszonyon. Ez a másodikként megnevezett személy ezután jogosulttá válik az újraszponzorálásra bármely Forever Üzleti Partner szponzorvonalába, amennyiben teljesülnek ezen bekezdés (a) pontjaiban foglalt feltételek.
Amennyiben Forever Üzleti Partneri státuszon a második helyen jelen lévő házastárs szeretne saját Forever üzletet létrehozni, és ez a közös Forever Üzleti Partneri státusz nem áll reszponzorálás alatt, ezt kizárólag közvetlenül a házastársa vagy a házastárs szponzora alatt teheti meg, ezen bekezdés (a) pontja alatt felsorolt követelmények teljesülése nélkül.
Amennyiben egy törvényes házasságban élő Forever Üzleti Partner házastársa - feltéve, hogy a meglévő Forever Üzleti partneri jogviszony nincs reszponzorálás alatt - szeretne saját Forever Üzletet építeni, azt úgy kell megtennie, hogy közvetlenül a házastársa alá szponzorál, vagy közvetlenül a házastárs Szponzora alá, anélkül, hogy meg kellene felelnie a 14.01 bekezdésében felsorolt feltételeknek.

  • Az újraszponzorált Forever Üzleti Partner Új Vásárlóként kezdi a hálózatépítést az új Szponzora alatt elhelyezkedve, és valamennyi országban korábban kiépített alsóvonalát elveszíti.
  • Az újraszponzorált Új Vásárló valamennyi ösztönző program és előlépés szempontjából újonnan szponzorált Új Vásárlónak minősül.
  • Amennyiben az újraszponzoráló Forever Üzleti Partner egy Szponzorált Elismert Manager, és alsóvonalában rendelkezik egy vagy több Első Generációs Elismert Managerrel, akkor ezek a Managerek Örökölt Managereknek számítanak az ő újonnan kinevezett Szponzoruk Első Generációjában.
  • Az újraszponzorált Szponzorált Elismert Manager korábbi szponzorának kitűzője szerinti besorolásba továbbra is beleszámít.

Nincsenek megjegyzések: